Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στολισμός Γάμου2

Καλό σας μεσημέρι,τι μου κάνετε;Εγώ τρέχω συνέχεια με τη δουλειά και δεν έχω χρόνο να μπαίνω και πολύ....Σήμερα θα σας δείξω το στολισμό από το σπίτι της νύφης που τον έκανα εγώ για την οποία ήταν και τα δαχτυλίδια για τις μπρατίμισσες που σας έδειξα και στη προηγούμενη ανάρτηση.Ήθελε να κυριαρχεί το φούξια και το λευκό και ιδού τα αποτελέσματα με πολύ απλά και φθηνά υλικά που μπορεί οποιοσδήποτε με λίγη φαντασία και όρεξη να κάνει¨

Έξω από την αυλή βάλαμε αυτά τα φαναράκια και στη πόρτα το στεφάνι που έγινε από φιλεζόλ και χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς και ψεύτικα τριαντάφυλλα.

Στο διάδρομο βάλαμε σε όλα τα φώτα ροζ οργάντζα και λευκή κορδέλα σε φιόγκους και στα σκαλοπάτια τούλι λευκό και φούξια και φαναράκια με ροζ κορδέλες.

 Επάνω στο μπαλκόνι είναι το τραπέζι με το προσκλητήριο,κουφέτα, το δώρο για τις μπρατίμισσες και μια γυάλα με φούξια κερί, διάφανες πετρούλες και ρεσώ τριαντάφυλλα.
 
Τέλος στη κύρια είσοδο μπήκε αυτή η καρδιά από σύρμα, χάντρες, τούλι φούξια και κορδέλες!!!!Άντε και  καλό τυχερό οι επόμενες!!!!!

3 σχόλια: